Sloopauto of autowrak verkopen

Weten wat uw autowrak waard is?
Bel snel: 033-4631224!

Autodemontagebedrijf De Birkt is gespecialiseerd en gecertificeerd in het verwerken van uw sloopauto. Na demontage van uw autowrak verwerken wij alle materialen op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze.

Welke voertuigen kunt u bij autodemontagebedrijf De Birkt aanbieden?

  • Voertuigen die aan het einde van de technische levensduur gekomen zijn. Bijvoorbeeld als de reparatiekosten niet meer opwegen tegen de waarde van uw auto, of als uw auto heeft die niet meer tegen aanvaardbare kosten door de APK-keuring komt.
  • Schade auto's die totalloss zijn verklaard. Dit kunnen ook redelijk nieuwe voertuigen zijn die door een ongeluk dusdanig beschadigd zijn dat reparatie niet meer economisch verantwoord is.

Eigen ophaaldienst

Onze eigen ophaaldienst voor uw sloopauto’s, autowrakken en schadeauto’s verwijderen uw auto binnen 24 uur. Onze takelwagens verwijderen uw sloopauto ook als deze niet meer rijdt. U ontvangt van onze chauffeur meteen een vrijwaringsbewijs.

Autowrak

Wij nemen uw autowrak kosteloos in en u ontvangt onmiddellijk een RDW vrijwaring. Als u geen volledig kentekenbewijs meer heeft, kunnen wij u een vrijwaringsbewijs verstrekken, mits u zich juist kunt legitimeren.

Informatie nodig? Neem contact op

Sloopauto's
Top